top of page
Search
  • Writer's pictureBjarke Møller

Håbets politik fik mere end 2 x 30 minutter i den2radio

Den 29. maj og den 5. juni bragte Den2radio hele to interviews med mig om min bog, Håbets politik. Det var en stor fornøjelse at tale med Anette Bruun Johansen, som besøgte mig i hjem og kom anstigende med en bog fyldt med gule sedler. Hvor er det dejligt at tale med en journalist, der virkelig har læst ens bog! Og hun blev så begejstret for interviewet, at hun ikke kun bragte en halv times interview, men fik radioen til at sende hele to interviews på henholdsvis 31 og 34 minutter. Så tak til den2radio for bringe budskabet videre!


Lyt med og del gerne med venner og bekendte, hvis du synes, at det er godt. Jeg har ingen store markedsføringsbudgetter som de store etablerede forlag, så jeg er helt og aldeles afhængig af, at nogle af jer derude vil bringe ordet videre.

14 views0 comments

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page